Unde se potrivesc fototapetele cu flori

Oricine dorește să revină într-o casă plăcută și confortabilă, știe că există modalități de amenajare și, nu întotdeauna, la un preț mare. Uneori este vorba despre idei și amenajare, întrucât și cele mai mici detalii pot avea importanță pentru efectul întregii ambianțe. Cu ajutorul luminii adecvate și culorilor putem face minuni chiar și într-o încăpere mică şi întunecatăMergând pe calea inspirației și preocupându-ne de zâmbetul casei dumneavoastră, oferim diverse modele de fototapete care să imprime mai multă bucurie în fiecare cameră. În catalogul nostru veți găsi modele variate, care sunt adecvate pentru diverse vârste și diferite tipuri de spații. Potrivit stilului unei anumite încăperi, îl puteți completa perfect cu un tablou frumos pe tot peretele, în special, dacă se îmbină armonios cu restul amenajării și dimensiunile camerei.

Fototapet artistic, crin în nisip - 3522


Tapet cu orhidee albe -1017


Fototapet artistic orhidee albe - 2952


Tapet cu temă florală - 2878


Tapet o mie de flori - 3102

 

Unde se potrivește montarea fototapetelor cu flori? Motivele florale insuflă prospețime și lumină și, în funcţie de tipul de floare imprimată pe fototapetul respectiv, pot fi montate în orice fel de cameră. Pentru bucătărie, de exemplu, puteți alege culori mai vii sau un fototapet cu un contrast mai puternic, care conferă vitalitate spațiului. În sălile de mese sau chiar într-o bucătărie, care sunt spații active și unde se întâmplă permanent ceva, variantele expresive pot fi foarte adecvate. În cazul altor camere, ca de exemplu într-un living elegant, puteți alege nuanțele mai calme, cu tonuri pastelate, nu uitaţi că totul depinde de interior și de culorile din jur. Pentru mai multă inspirație, puteți alege și flori delicate, diafane, cu culori diverse, pe fondul unor lumini irizate, care dau o senzație de atemporalitate. Florile pot insufla, atât liniște, cât și multă vitalitate. Datorită marii diversități din natură, care a servit ca inspirație pentru atât de mulți artiști, culorile naturale diverse sunt deja accesibile și pentru înfrumusețarea casei, captate în reprezentările fototapetelor. Puteți alege numeroase grupuri de figuri mici colorate, sau orhidee albe dispuse delicat, sau o terasă verde, acoperită de ferigi și multe altele, în funcție de ceea ce vă face să vă simțiți bine. După cum știți, pentru a fi revigorați și plini de energie, este bine să știm nu doar cum să ne odihnim, ci și cum să ne bucurăm de viață, iar aceasta se întâmplă dacă avem grijă de noi, înconjurându-ne de frumusețe. 

Tapet mural elegand de culoare crem -10306 

13515

Fototapet artistic cu motive florale - 13589

Tapet mural câmp de trandafiri roşii şi albi -1629

Fototapet floral cu accente roz - 3505

Prin urmare, dacă doriți să amplificați efectul liniștitor și doriți să vă înfrumusețați dormitorul cu fototapeteflorale, puteți alege culorile mai puțin contrastante și formele irizante. Respectiv, dacă în acestea predomină culorile albastru și verde și, în ansamblu nu există un contrast puternic, puteți crea o atmosferă destul de plăcută, care predispune la odihnă. În funcție de dimensiunea dorită, răsfoiţi formatele mici sau mari din ofertele de fototapete cu flori, care să se potrivească peretelui ales. Ați remarcat că un tablou mare pe perete poate, la propriu, să deschidă spațiul, mărind optic dimensiunile camerei? Dacă este așa, imaginați-vă ce se poate întâmpla cu un fototapet mare. Alegeți din catalogul nostru cele mai impresionante idei, și înfrumusețați-vă casa cu plăcere. Încercați!

 

Fototapet 3708


Fototapet 13817Crengi înflorite, tapet perete în stil zen -160
Tapet mural pentru sufragerie, buchet de lalele - 894Tapet mural cu un trandafir galben superb -1569 

Mai multe idei de decora cu fototapete:


Fototapete 3D

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Fototapete sau placate cu harta lumii!

10 Fototapete pentru dormitor!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Cum să alegem fototapetele pentru living?

Cum să mărim spațiul cu ajutorul fototapetelor cu ferestre?

Există fototapete cu peisaje din Paris sau Londra?

Fototapete cu New York și alte orașe

Unde se expun fototapete abstracte?

De ce să optăm pentru montarea unui tapet cu cascade?

Fototapet cu orhidee și alte flori

Avem opțiunea pentru fototapete cu trandafiri?

Există oare fototapete cu peisaje minunate de pădure?

Instrucțiuni de aplicare