Fototapet cu orhidee și alte flori

Este timpul pentru o schimbare în casă? Dacă sunteți în febra înnoirii spațiului și dacă doriți să aduceți mai multă lumină și prospețime în orice încăpere, atunci puteți să realizați foarte ușor. Cu ajutorul unei imagini sugestive, pe care să o lipiți pe tot peretele, aveți posibilitatea să deschideți un portal întreg către ținuturile și lumile pe care le doriți. În paginile Fototapet24.ro, veți descoperi o serie de tipuri de fototapete, deoarece în catalog sunt ordonate tematic, pentru un acces facil. Fototapete cu orhidee și alte flori, precum și cu vedere din diverse priveliști forestiere sau marine, sau cu orașe, animale și multe altele, pot să completeze și să anime spațiul.

Tapet cu orhidee albe -1017 

Fototapet orhidee roz minunată - 151

Fototapet orhidee - 2314

Fototapet zen cu orhidee, pietre şi lumânări -13018

Fototapet orhidee albe - 2313


Pentru aceia dintre dumneavoastră care doresc să creeze un tablou și mai realist, se oferă și fototapete 3D, cu care camera poate deveni de nerecunoscut. Fiecare încăpere are un stil și o destinație diferită, și pentru aceasta ar fi adecvate anumite tipuri de forme și nuanțe. De exemplu, în bucătărie sau living, unde de obicei este mai mult dinamism, puteți alege să puneți imagini mai vii, care au un efect energizant. Stim că tonurile mai pale și delicate pot liniști simțurile cu mult succes. Așa, de exemplu, pentru camera de relaxare, ar fi adecvate imagini în care predomină culorile albastru și verde, și formele mai rafinate.  

 1206

Tapet mural relaxant, crenguţe înflorite roz -1034

1831

Fototapet artistic orhidee albe - 2952

Tapet zen cu orhidee violet -115


În Fototapet24.ro, orice doamnă care iubește florile se poate bucura de gama diversă de fototapete cu orhidee și flori, buchete de flori de cele mai diverse genuri și alte flori. Cu ajutorul unei flori delicate puteți crea armonie în cameră și să imprimați o stare de spirit mult mai optimistă. Vedeți mai multe pe paginile  Fototapet24.ro, unde vă veți cufunda în marea de opțiuni pentru transformarea spațiului. 

Tapet mural cu orhidee - 2973Tapet mural cu temă zen, imagine relaxantă -10188Tapet mural zen cu flori roz - 1337Tapet pentru dormitor crenguţe cu flori albe - 1206Tapet mesaj de dragoste şi orhidee -1014


 Mai multe idei de decora cu fototapete:


Fototapete 3D

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Fototapete sau placate cu harta lumii!

10 Fototapete pentru dormitor!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Cum să alegem fototapetele pentru living?

Unde se potrivesc fototapetele cu flori?

Cum să mărim spațiul cu ajutorul fototapetelor cu ferestre?

Există fototapete cu peisaje din Paris sau Londra?

Fototapete cu New York și alte orașe

Unde se expun fototapete abstracte?

De ce să optăm pentru montarea unui tapet cu cascade?

Avem opțiunea pentru fototapete cu trandafiri?

Există oare fototapete cu peisaje minunate de pădure?

Instrucțiuni de aplicare