Cum să alegem fototapetele pentru living


Dacă doriţi să vă înveseliţi casa şi să schimbaţi ambianţa, veţi găsi multă inspiraţie răsfoind oferta diversificată de pe paginile noastre. Pe paginile fototapet24.ro oferim fototapete de calitate, de la producători europeni de top, cu imagini expresive și revigorante. Știți că pentru amenajarea unui spațiu este vorba de gust și de abilitatea de a realiza o combinație adecvată între culoare și lumină, precum și de asocierea cu stilul mobilierului existent și, nu în ultimul rând, cu spațiul. Cu bunăvoință, vă puteți transforma casa într-un colț de rai sau în locul în care să puteți să vă și odihniți liniștiți, și să vă și bucurați de o atmosferă plăcută și confortabilă. Cu alte cuvinte, să vă întoarceți acasă cu zâmbetul pe buze. Iată de ce, vă propunem să alegeți unele dintre diversele tipuri de fototapete care pot contribui la revigorarea spațiului.

Tapet cu cireşi înfloriţi - 2378


Tapet zen, flori lângă o mică cascadă - 166


Tapet mural pentru terasă, primăvara la Paris - 11417

 

Fototapet stradă cu flori într-un oraş mediteranean - 1339


Grădină cu flori într-o zi însorită - 10334


 

Cum să alegem   fototapetele pentru livingÎn funcție de condițiile sau interiorul living-ului dumneavoastră, precum și în funcție de gradul de iluminare a living-ului, puteți alege culorile adecvate și contrastul dintre acestea, iar în privința detaliilor și a modelelor concrete, depinde de gusturile fiecăruia. Totodată, vă putem oferi unele direcții de bază despre efectele generate. De exemplu, poate aţi remarcat dacă aţi văzut fototapete pe undeva, că fototapetele în care predomină culorile tari, iar tabloul are efecte 3D, inundând încăperea, pot fi foarte potrivite în zonele active sau încăperi precum sufragerii, bucătării și camere mai mari, întrucât imaginea în sine imprimă prezență și un caracter puternic. Aceasta potențează vitalitatea, dar într-un spațiu mic poate să genereze efectul contrar - senzația de apăsare. Iată de ce, chiar și atunci când alegeți fototapete pentru living, aveți în vedere că imaginile au un anumit efect asupra privitorului când sunt doar privite şi un alt efect când sunt montate efectiv într-un anumit spaţiu. Dacă le alegeţi ţinând cont de caracteristicile spaţiului în care vor fi montate, fototapetele pot amplifica, sau restrânge vizual spaţiul respectiv.

Fototapet floral cu accente roz - 3505

 

13515Fototapet orhidee roz minunată - 151Fototapet cu mare lăptoasă şi flori - 3017Tapet mural pictură în ulei bicicletă retro cu flori -3667Dacă aveţi un living mai mic, în care intră lumină mai puţină, puteţi alege fototapete care au perspectivă şi conferă adâncime. Puteţi alege peisaje ample, sau imagini cu marea în care se oglindesc luminile asfinţitului, la care puteţi ajunge parcă pe o potecă care porneşte chiar din cameră. Puteţi alege fototapete cu dealuri şi munţi priviţi din perspectivă, sau chiar peisaje urbane care induc buna dispoziţie şi vă fascinează. Dacă vă plac încântătoarele orășele vechivă puteți umple camera cu arome florale din veranda de vizavi, de exmplu. De asemenea, puteți alege să aveți marea la picioare și, întinzându-vă, să atingeți nisipul. Tapetele pentru living sunt atât de variate, încât numai imaginația dumneavoastră poate da răspunsul corect în privința celei mai potrivite alegeri. Și nu în ultimul rând -  ceea ce vă face să zâmbiți și să visați. Dar, după cum știți, succesul vine numai acceptând oportunităţile care ni se oferă.. Convingeți-vă!

 Tapet mural cu arcadă verde - 2296

Tapet cu un pom cu frunzele căzând într-o grădină cu lac - 270

Tapet liniştitor cu apus de soare - 13055

Tapet mural pictat, cascade şi peisaj - 10515

Tapet cu cascadă şi cer roşu înnorat - 12984


Mai multe idei de decoraţiuni cu fototapete:

Fototapete 3D

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Unde se potrivesc fototapetele cu flori?

Cum să mărim spațiul cu ajutorul fototapetelor cu ferestre?

Există fototapete cu peisaje din Paris sau Londra?

Fototapete cu New York și alte orașe

Unde se expun fototapete abstracte?

De ce să optăm pentru montarea unui tapet cu cascade?

Fototapet cu orhidee și alte flori

Avem opțiunea pentru fototapete cu trandafiri?

Există oare fototapete cu peisaje minunate de pădure?

Instrucțiuni de aplicare