Fototapete 3D

Tapetele obisnuite, nu mai sunt la modă, sunt înlocuite de o versiune mai nouă şi bună. S-au-evidenţiat  Fototapetale 3DAceste fototapete sunt tridemsionale. Acest tip de tapete face ca imaginatia noastra sa lucreze mai eficient ne uimesc cu conceptia lor uluitoare, combinand cele mai diferite culori, desene si forme. In al doilea rand - design-ul lor tridimensional unic, dau senzatia de adancime, ceea ce face ca imaginile din tapetele 3D sa arate de parca ies din perete, atragandu-ne sa intram intr-o lume cu totul noua. Cea mai mare parte din fototapetele 3D, sunt create prin intermediul unor tehnici de grafica moderna, ce dă senzatia de dinamica si de miscare a spatiului.

Tapet futurist în culori vii - 10419

Futuristic wallpaper with bright colors - 10419


Tapet mural pentru camera de zi, forme albe şi cer albastru- 11852


Fototapet artistic în culori contrastante - 10406

 

Forme minimaliste în negru şi alb - 10684

Tapet flori în hol - 3360

Adăugaţi mai mult farmec locuintei dumneavoastra, cu ajutorul unei game largi de modele, care parca ies din perete. Diversitatea de tapete 3D este uriasa - puteti alege începând de la o geometrie dramatica, pana la modelele fine si gingase, care creează o noua dimensiune in locuinta dumneavoastra. Alegeti o imagine frumoasa cu natura sau poate o compozitie abstracta, care sa fie ca un accent in camera.  Fototapetele 3D sunt multidimensionale, si vor satisface toate gusturile şi aşteptările fără probleme. Acest gen de fototapete, il puteti amplasa in dormitor, bucatarie si in camera copiilor, sau chiar în sufragerie. Peretele va fi ca un accent in camera si va atrage atentia prin aspectul impunator. Tapetele tridimensionale, sunt o modalitate minunata de a largi vizual spatiul in incaperi mici - cu ajutorul unui tapet 3D potrivit, dumneavoastra va puteti crea iluzia unei camere mai mari. Fototapetele ce creează senzatia de adancime, dau iluzia unui loc mai spatios.

Tapet mural futurist cu forme sci-fi - 10233

  

Imagine futuristă în alb şi negru - 10235

Avioane din al doilea război mondial spărgând peretele - 10407

13662

Tapet auriu cu elemente artistice strălucitoare - 10576

Fototapetele 3D combina decoratiile frumoase, ornamentele provocatoare, forme si figuri ce activeaza imaginatia, si un design linistitor. Acest gen de tapete este intr-adevar o modalitate unica, de a va diversifica aspectul  plictisitor al peretilor locuintei dumneavoastra, creand o atmosfera mai moderna, ce va ului pe fiecare oaspete al locuintei. Desing-ul cuprinde forme de sah-mat. spirale, caleidoscop, grilaj si benzi, care, asezate intr-un spatiu ingust, creează iluzia de spatiu si generează o atmosfera mai placuta. Unul din cele mai populare si mai des intalnite tapete 3D, sunt cele care combina formele geometrice. Formele geometrice creează o senzatie moderna de interior si introduc lux si ordine. Exista tipuri foarte diferite de fototapete tridimensionale cu forme geometrice - asa numitul model "color - block" sau, altfel spus, modelul ce combina culoarea deschisa cu culoarea inchisa. Acest tip este extrem de modern si de cautat. Fototapetele 3D sunt o alegere minunata in scopul difersificarii peretilor plictisitori. Variantele nenumarate de design si culori, satisfac si cele mai capricioase gusturi, iar locuinta dumneavoastra se va transforma intr-un loc cu adevarat modern si interesant.  


Tapet mural trecere pe sub arcadă spre lac - 11552


Tapet mural vedere spre o grădină zen de sub o arcadă - 11553


Tapet mural curbat, plajă tropicală - 11554


Tapet mural vedere de pe terasă spre o plajă însorită - 1078


Tapet mural 3D, peisaj superb cu un lac - 1079


Aici puteti vedea mai multe modele de: Fototapete 3D

 

Mai multe idei de decora cu fototapete:

10 Fototapete pentru dormitor!

Fototapete sau placate cu harta lumii! 

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Fototapete pentru Copii

Nu aveti o mezoneta! Imitati-o cu ajutorul unui fototapet!

Creati o atmosfera de vara in locuinta dumneavoastra!

Decoratie cu fototapete!

Fototapete cu pietre, caramida si lemn!

Mai frumoasa camera – cu tema subacvatica.

Cum să alegem fototapetele pentru living?

Unde se potrivesc fototapetele cu flori?

Cum să mărim spațiul cu ajutorul fototapetelor cu ferestre?

Există fototapete cu peisaje din Paris sau Londra?

Fototapete cu New York și alte orașe

Unde se expun fototapete abstracte?

De ce să optăm pentru montarea unui tapet cu cascade?

Fototapet cu orhidee și alte flori

Avem opțiunea pentru fototapete cu trandafiri?

Există oare fototapete cu peisaje minunate de pădure?

Instrucțiuni de aplicare